Du har søgt efter ... og fandt 0 resultater

Personlig coaching / supervision 

Fortiden har et stærkt greb om fremtiden, derved at den afgør vores følelser, handlinger og forestillinger i nuet. Den er aflejret i vores inderste væsen. Fortiden er overalt. Men ligesom luften vi indånder er den oftes usynlig for os.

De fleste mennesker , uanfægtet en forståelse af en god og tryg barndom, bærer som oftest rundt på en eller anden form for følelsesmæssige ar.

At vokse op og tilpasse sig verden med dens betingninger er en proces, der uværgerligt rummer mange følelsesmæssige chok for ethvert barn og ungt menneske.

Krænkelser, sårede følelser, skam, skuffelser er slet og ret en del af indvielsen til livet, som de færreste slipper uden om.

Arene, om de er tydelige eller maskerede, lever i os og påvirker vores liv, vores relationer, og vores måde at være i verden på, vores selvbillede og udtryk.

Det primære udgangspunkt for et coaching-forløb vil være din aktuelle livssituation, de udfordringer som du har og sammen vil vi herfra skabe en fremadrette udviklings-proces som først og aller vigtigst formes til den du er, din rytme og dit tempo.

Jeg vil sammen med dig få afklaret og bevidstgjort dine drømme og mål. Hvad der driver dig og hvad du længes efter.

I denne bevidstgørelsen af dine mål og drømme vil vi få øje på evt blokeringer, overbevisninger, tanker og handlingsmønstre som har ligget i vejen for dig, og igennem nænsomt ressourcearbejde, via kroppen og gennem samtalen, skabe nye mulighedsgreb, så dine drømme og mål får retning og mulighed for realisation.

Typiske områder kunne være:

  • Realisering af konkrete mål. 
  • At styrke selvværd og selvtillid.
  • At få øje på relationsmønstre, herunder parforhold , kollegaer osv
  • At få øje på reaktionsmønstre, hvor de stammer fra og nye muligheder.
  • At skabe overensstemmelse mellem drømme og realitet
  • At udvikle ressourcer og få øje på kompetancer
  • At blive kreativ frisat
  • At skabe balance mellem din femininitet og din maskulinitet
  • At få klarlagt behov, ønsker og drømme, så du bliver konkret i dine valg i livet

Ønsker DU at få hovedrollen i dit liv? – og er du nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

En session varer 1 t. og 15 min.

"Jeg har været udsat for et par voldsomme trafikulykker og derfor prøvet en del terapi, psykologer, psykiater etc. Efter de oplevelser havde jeg ikke den store fidus Det var lidt, at et tilfælde, at jeg begyndte, at gå hos Kirsten. 

Her et år efter kan jeg konstatere, at jeg havde mere brug for det, end jeg lige gik og troede. Kirsten har formået, at få mig til, at sige rigtig mange ting højt for mig selv. Dette har gjort en kæmpe forskel i min dagligdag. Forskelen bemærkes i den grad af mine omgivelser og har gjort mig til et mere helt menneske igen.

Kirsten formår, at skabe det fordomsfrie og trygge rum, som det kræver for, at ”sige ting højt”, som ikke altid er lige kønne. Hun udfordrer mine tryghedszoner og stiller ofte de spørgsmål, som andre og ikke engang jeg selv tør stille mig selv.

Jeg tror, at vi alle i større eller mindre grad har behov for det der ”lydtætte rum”, hvor tingene bare bliver sagt højt uden omsvøb eller hensynstagen til andre end os selv. Det er min påstand, at vores omgivelser ikke altid behøver stå på mål for alt og at det indimellem bare er nok, at sige det højt og få det anerkendt i et ”lydtæt rum”.

Mit år hos Kirsten har i hvert fald bidraget til, at jeg både professionelt og personligt hviler mere i mig selv. At jeg er mere bevidst om min kunnen og dermed også mine begrænsninger. Samtidig har jeg accepteret, at mit liv ikke bliver som før trafikulykkerne og at jeg aldrig bliver helt som normen foreskriver, men bare min egen :)

Kirsten får hermed mine bedste anbefalinger – jeg føler mig sikker på, at hun kan gøre en forskel for rigtig mange…. Selvom de måske er skeptiske, som jeg var fra start."

Stine

kirsten-price-psykoterapeut-coach-familieopstiller-supervisor-portraet.jpg

Kirsten Price

MPF Integral Psykoterapeut, Fascial Flow® Guide, Coach, Familieopstiller, Supervisor

Korsgade 10, st.
2200 København N

kirstenprice@yougotmail.dk
Tlf.26 25 15 42
Om mig Send mig en mail




"Når vi, af frygt for at fejle, gemmer visse sider af os selv væk, giver vi samtidig næring til følelsen af tvivl og usikkerhed – og vi finder måske aldrig ud af, hvem vi egentlig er, hvad vi er i stand til, eller hvor langt vores talent egentlig rækker"