Du har søgt efter ... og fandt 0 resultater

Krop og bevægelses praksis.

"Awakening the body" handler om at bryde med forestillingen og overbevisninger om hvordan noget skal være, vi finder nye erkendelses-rum, vi lader maskerne falde, udspiller rollerne og får kroppens hemmelige ressourcefyldte historier frem i lyset, på nye og kreative måder gennem intuitiv bevægelse og dans.

"Vi skal ære de gamle fortællinger og invitere de nye historier ind, i genkendelse af at ALT er i bevægelse hele tiden"

En statisk krop ændrer sig ikke, men en krop i bevægelse kan antage en anden form, opleve sig selv på en anden måde og dermed gennemgå en transformation. Det er som en spiral, det kan være samme tema, men forklædt anderledes, og hvis vi er i flow vil det ske på et højere og mere udvidet plan.

Sammen vil vi skabe et ordløst bevægelsesrum og et i-talesættende oplevelses-rum, en matrix hvor vi kan udforske og frigøre historierne i kroppen fra det mentale plan, og lade dem strømme frit i et intuitivt rum og gennem denne erkendelsesproces frigøre os selv som et redskab.

Jeg tror på at dansen og bevægelsen er broen mellem vores rationelle verden og de højere dimensioner. Jeg tror på at fysisk bevægelse er en af de bedste måder at skabe forbindelse ind i drømmenes og ideernes rum. Hvis du bevæger dig med intension, hvis du danser med fokus tiltrækker du positiv skabende kreativ energi til dig. Det er en af de mest kraftfulde måder at komme i kontakt med dit kreative jeg på. Det er en fantastisk måde at "tappe" ind i dig selv, at bruge dansen og bevægelsen som meditation, at udtrykke sig selv på, at komme i kontakt med dybe længsler og med-skabelse og kreativitet. Du er danseren, du bestemme trinnene, du bliver medskaber i dit liv. Kroppen bliver kanal for energi, en kanal der udtrykker historierne i dit liv, dit livs historier og din sjæls.

Kig på stjernene, galaxerne, jordens cirkulation rundt solen, planeterne dans . Alt er i bevægelse til kosmisk musik . Vi er alle en del af den plan.

Når du begynder at se denne forbindelse og ser dig selv i denne plan, bliver du medskaber i denne kosmiske dans og din krop, medskaber af dit liv, dit udtryk bliver en mere bevidst del af dette kosmiske flow.

"Awakening the body" er en bevidstgørende, mindfull og transformerende bevægelsespraksis"

"Awakening the body" lærer dig at bryde igennem angsten for at ”tabe ansigt”, guider dig til at mærke din krop, din femininitet og maskulinitet"

At kunne modtage og give, være tilstede og rumme og accepterer her og nu. Evnen til at handle og blive mere klar til at foretage afgørende beslutninger, sætte grænser, bryde grænser og overbevisninger og uhensigtsmæssige blokeringer. Og ikke mindst foreningen og balancen i disse to kræfter .

"Awakening the body" handler om frigøre sig selv fra sig selv"

  • At blive et levende eksempel, at nå ind til essensen af “hvem er jeg” og herigennem komme i resonans med sit eget autentiske kreative udtryk
  • Afhængig af hvad vi har med af historier lader vi rummet være medbestemmende, men jeg leder og faciliterer
  • Konventionen er selvansvar, respekt , tillid og klare grænser, humor og ressource optimering
  • Vi vil arbejde/danse med og til historier, historiefortællere, drømmematrix, intuitive sang og lyd
  • Tegne og udtryk o.lign.
  • Og fed musik

 

Velkommen til dig!

Kig også under workshops og foredrag

kirsten-price-psykoterapeut-coach-familieopstiller-supervisor-portraet.jpg

Kirsten Price

MPF Integral Psykoterapeut, Fascial Flow® Guide, Coach, Familieopstiller, Supervisor

Korsgade 10, st.
2200 København N

kirstenprice@yougotmail.dk
Tlf.26 25 15 42
Om mig Send mig en mail

 

 

 

 

 

 

"Dancing is like dreaming with your feet"