Du har søgt efter ... og fandt 0 resultater
HIMMELSTRØG OG KROPSLIGE SUK
Første gang jeg oplevede en kropslig oplevelse af at være som flydende lys og være i boblende krops lykke, var jeg 4 år og lå på gulvet i en gymnastik sal på Borger skolen i Thisted .
Vi lavede kropsscanninger 🙏
Jeg husker jeg følte mig lille, men for første gang følte jeg mig tryg, forbundet og lykkelig, helt ind i mine celler.
Jeg tror alle der kender mig ved, at jeg har søgt og søgt, ledt og undersøgt, læst og studeret, praktiseret og praktiseret .
Danset alle rytmerne i mange år med Gabrielle Roth og alle de andre .
Synget og studeret resonans, krop, ord og poesi, psykologi, psykoterapi, meditation og kontemplation, døden, Jung og traumer, bevidsthed og nondualitet, tantra og seksualitet osv osv .
Jeg er så LYKKELIG og taknemmelig for det hele, men også fordi jeg har “fundet” indtil det, der skete i min krop som 4 årig.
Jeg har fundet mit bindevæv gennem FACIAL FLOW , som jeg glæder mig til at dele med jer.
Det er som om mine studier, uddannelser, erfaringer og undersøgelser og alt mit levede liv løber sammen her, som en oplevet kropslig, sjælelig forståelse.
Som om himmel og jord , indre og ydre tantra , maskulin og feminint mødes og forenes .
🙏❤️
Facierne er vores bindevævshinder , bindevævet kaldes også “Conneting Tissues”, og meget mere om det senere .
“Facial flow” er kort fortalt en dynamisk meditativ bevægelses form der fremmer kroppens egen healing og evne til selvregulering .
Gennem bevægelserne som er både strukturelle og flydende , tones kroppen og vi vækker kroppen til øget nærvær og vågen bevidsthed .
Et væres rum .
Dit eget indre værens rum .
❤️🙏☀️.
Jeanne Jensen som er en pioner indenfor dette felt og som har skabt Facial Flow uddannelsen, og som har uddannet mig , har spurgt om jeg vil overtage hendes hold om tirsdagene i København og jeg har selvfølge takket ja , med stor ydmyghed .
🙏❤️
I weekenden skal jeg med Jeanne Jensen til Continuum retreat og gå på opdagelse i facierne , knoglerne og bruge lyde som resonans og lave lange kropslige himmelstrøg og dybe suk .
Jeg glæder mig til at dele mere med jer .
Datoer og tidspunkter kommer snart .
❤️☀️🙏
MOVEMENTS MATTER
Kan være et billede af natur og træ