Du har søgt efter ... og fandt 0 resultater

Erhvervscoaching / Supervision

For dig som har brug for at vende faglige/personlige udfordringer med en professionel og erfaren coach. For dig som har lyst og mod til at få større indsigt og skabe personlig udvikling.

Jeg lytter til dig og udfordrer dine antagelser og overbevisninger, så du ser flere perspektiver.

Jeg hjælper dig til at tænke uden om fastlåste mønstre, vaner og handlemåder.

Jeg puffer nænsomt til din komfortzone, så du får mulighed for at gøre noget andet, end du plejer.

 • Få større klarhed over fastlåste situationer og mønstre
 • Kommunikere mere anerkendende og skabe bedre relationer
 • Blive bedre til at håndtere konflikter – og have færre af dem
 • Se styrken i det, som du nu ser som dine svagheder
 • Få større overblik, ro og nærvær i en hektisk hverdag
 • Blive bedre til at prioritere, hvad du bruger tid på og have det godt med det
 • Have lettere ved at acceptere, anerkende og tilgive dig selv – og andre
 • Ønsker at leve i større overensstemmelse med dine værdier

Coaching stammer fra sportens verden, hvor sportsfolk bruger deres coach til at hjælpe sig med at præstere bedre. Senere blev det overført til erhvervslivet, hvor det i første omgang blev set som et redskab til at hjælpe højtplacerede ledere/direktører med at præstere bedre i deres job

Udbytte af Coaching

Mange får ikke nok udbytte af coaching, fordi der sættes mål og laves handleplaner på et overfladeplan.
Forandring og udvikling sker, når du prioriterer tid og rum for refleksion på et dybere plan.
Vi bruger ofte hovedet og glemmer kroppen, som ved, hvad vi har brug for.
Den skal vi blive bedre til at lytte til. 

En erkendelse opleves tit som en aha-oplevelse.
En aha-oplevelse opstår oftest i situationer, hvor der er tid til at mærke – og tid til at reflektere over det vi mærker.

De fleste af os er opdraget med at skulle klare os selv - og gøre det godt! Det virker næsten komisk at tænke på, at mens vi fornuftigt nok forebygger med besøg hos tandlægen og mekanikerne m.v,. søger mange ofte først professionel og kompetent hjælp i form af coaching og terapi, når alle andre strategier og handlinger er afprøvet. At få hjælp fra en udenforstående professionel – som der ikke er følelsesmæssige bindinger til – kan være en enorm lettelse og samtidig gøre processen mere bevidst, konstruktiv og langt mere effektiv.

Coaching er rettet mod nutiden og dine fremtidige ønsker og mål. Selvom det kan være terapeutisk, er det ikke terapi, men en professionel dialog, hvor du bliver stimuleret og motiveret til at skabe forbedringer i dit liv og leve det liv, du virkelig ønsker. Processen kan fx hjælpe dig til at sætte ord på, hvad du virkelig vil, og hvordan du opnår det – både i dit private og professionelle liv. Der er ikke noget mål, der er for ”stort” eller for ”småt” til et coachingforløb.

Coaching er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring, bevidsthed, udfolde personligt potentiale, opnå større personlig indsigt og indfri personlige målsætninger som du ikke formår at indfri på egen hånd.

En coach bruger en fokuseret spørgeteknik der åbner op og udfordrer dig tankemæssigt i en helt anden grad end du er vant til fra venner og familie. Coachen vil udfordre dig på en række områder, herunder fx på dine negative vanetanker og begrænsende overbevisninger om dine muligheder, evner, potentialer og formåen. Det er meget meget ofte disse negative vanetanker og overbevisninger der stopper dig i, at opnå det som du savner og ønsker for dig selv og derfor også dem der er vigtigst at tage fat på at løse op for og det gør den gode coach.

Hele humlen er så, at når du i coachingprocessen åbner op mentalt, og fokuseret bliver udfordret på vanetankerne, så begynder forandringen at komme – du begynder simpelthen at tænke og handle anderledes og mere fokuseret end normalt – du handler/tænker nu aktivt for dig selv, i stedet for imod dig selv.

I erhvervscoachingen kombinerer jeg det bedste fra coachingens og psykologiens og psykoterapiens verden med forretningsforståelse, menneskekundskab og filosofi. Det er en gennemprøvet og resultatskabende proces, der sætter handling bag ønsket om at skabe forbedringer, ændringer, handle anderledes eller nå mål og resultater. Samtidig får mennesker, der arbejder med en personlig erhvervscoach, meget ofte mere energi, større glæde, indre klarhed, bedre selvværd og selvtillid – uafhængigt af formålet med selve erhvervscoachingen.

Coachingforløb
Jeg tilbyder fleksible og individuelt tilpassede coaching- og stresscoachingsforløb, der imødekommer dig (og evt. din virksomheds) krav og ønsker.

I et forløb kan du kombinere flere kontaktformer:

 • fysiske møder 
 • telefon-coaching evt. skype
 • løbende hotline
 • opfølgende korrespondance over e-mail
kirsten-price-psykoterapeut-coach-familieopstiller-supervisor-portraet.jpg

Kirsten Price

MPF Integral Psykoterapeut, Fascial Flow® Guide, Coach, Familieopstiller, Supervisor

Korsgade 10, st.
2200 København N

kirstenprice@yougotmail.dk
Tlf.26 25 15 42
Om mig Send mig en mail
Coaching er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring og bevidsthed, udfolde personligt potentiale, opnå større personlig indsigt og indfri personlige målsætninger som du ikke altid formår at indfri på egen hånd.