Du har søgt efter ... og fandt 0 resultater

Stemme- og performance coaching / Supervision

Mange tror, at de skal lave om på sig selv for at nå ud med deres budskab. At de skal "T-A-L-E" på en særlig måde. Eller bruge nogle særlige tricks. Men det er faktisk modsat. Det handler nemlig om at turde være sig selv. På alle måder. Når man er det, får man også adgang til det der gør formidlingen interessant og nærværende, og som får andre til at lytte. Formidlingen bliver uanstrengt og får den modtagende til at slappe af og høre budskabet.

Nøglen er nærvær. Når du er fuldt og helt forankret i dig selv, sker forvandlingen, og så bliver du dit budskab. Formidlingen bliver autentisk og troværdig. 

Du bliver et levende eksempel, fordi du er i svingning og samklang med formidlingen.

"Bruger DU din stemme meget – og er du optaget af hvordan du bliver forstået og hørt?"

  • Jeg kan hjælpe dig med at stå trygt og godt i din præstation
  • Jeg kan lære dig nænsomme men effektive redskaber til større ro og sikkerhed, så din formidling bliver uanstrengt og autentisk

I min egenskab af skuespiller, sanger og formidler gennem 30 år, har jeg skabt en platform med værktøjet til at håndtere stress og udfordringer omkring en performance og præstation.

  • Skal du tale foran en forsamling ?
  • Skal du holde et oplæg på din arbejdsplads ?
  • Skal du til jobsamtale ?
  • Er du underviser eller formidler ?
  • Vil du gerne være i samklang med din helt unikke stemme ?

Gennem mindfullness, åndedrætsøvelser og kroppen vil vi sammen integrere den givne tekst/tale, performance, så udtrykket vil blive kropsliggjort og groundet, og til din fortælling.

En typisk session vil være at “gå en tur” med teksten, og at lade nye ord, nye formuleringer komme med, at sprænge rammerne og lege med forskellige udtryk, så “teksten” vil komme indenbords og udtrykket mere autentisk og forankret.

Vi vil arbejde med stemmen, kroppen og helhedsindtrykket, så du som formidler, bliver formidlingen og hermed nærværende i dit udtryk.

Du skal ikke gøre det i kraft af dig selv, men vide af det der bærer dig .

Jeg hjælper dig med at gøre formidlingen det primære, så fokus bliver i "Sagens tjeneste", og du redskabet for formidlingen. 

Har du lyst til at høre mere eller prøve at udfordre dig selv så er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Jeg arbejder både i individuelle situationer og i grupper.

Læs evt. under "Workshop og Foredrag"

 

"Kirsten er en kæmpe ressource i forhold til at styrke din personlig performance. Hun har øje for dine styrker og forstår at hjælpe med at bringe dem i spil. Samtidig skaber hun et trygt rum, der gør det muligt at folde sig ud og prøve kræfter med det at være på. Man føler sig set og udfordret på en helt fantastisk. Jeg giver hende min varmeste anbefaling."

De bedste hilsner
Jeanette Hesthaven

 

"Du var sådan en fantastisk hjælp. Jeg havde aldrig turde stå foran så mange mennesker uden dig. 1000 tak for hjælpen."

Mille :-)

kirsten-price-psykoterapeut-coach-familieopstiller-supervisor-portraet.jpg

Kirsten Price

MPF Integral Psykoterapeut, Fascial Flow® Guide, Coach, Familieopstiller, Supervisor

Korsgade 10, st.
2200 København N

kirstenprice@yougotmail.dk
Tlf.26 25 15 42
Om mig Send mig en mail
"Det eneste der er kedeligere end at lærer noget udenad, er at høre på nogen der har lært noget udenad"

Niels Hausgård